18 september


 

Kristianstaddagarna 2011

 

Ja, var ska börja? ”inte alla hästar i chipspåsen” eller ”Fuck you” Nej skämt och sido, interna grejer is the shit! Men vilka dagar jag hade (som alltid) Men massa kärlek och lycka från mina vänner... från alla håll och kanter sägs det att jag lyser, och det gör jag säkert. Av lycka! Jag är och blir varm i hela kroppen bara av tanken! Jag kan knappt vänta tills jag får ha den känslan inom mig varje dag! Att känna att man trivs med livet, att man känner att man får vara och att man är omtyckt just för den man är. Den känslan är fantastisk!

 
 

Mycket häng på Fenix med ”gänget” blev det.  Timmarna flög iväg. Varje dag! Massa prat och skratt i trevligt sällskap vad mer kan man önska? Blev även i vanlig ordning att infinna sig på torget där ungdomar ställde upp i talangtävlingen,  Kristianstad Superstar Där min skönsjungande vän Emil höll ställningarna i år igen….. som alltid lika kul att se honom och fina, underbara Zara! Vilka vänner. Deras hjärtan måste vara gjorda av rent guld!

 

Jag fick även se Emil sjunga lite, mycket trevligt... ”Jag måste nå min Ängel” Gjorde att jag blev lite extra varm i hjärtat, och första tonerna av ”Nu eller aldrig” gav mig gåshud!

 

En del häng på torget och i öltälten blev det ju såklart också. Trots att jag ibland kan tycka det är jobbigt när det blir för mycket folk eftersom det blir svårt att ta sig fram i ett folkhav utan att inte köra över någons häl eller tå, jag får ofta smått panik och känner mig i vägen.  Vilket jag även gjorde denna gång. Men då en av mina vänner uppmärksammande detta och gick åkte före för att underlätta kom jag alltid fram dit jag skulle till slut!

 

Johan, du är verkligen en sann vän och grym bodyguard du! Hade det inte varit för dig så hade jag väl stått där än idag!

 

Tre ord för att beskriva dessa dagar: Värme, kärlek, lycka!

  

Tack till er alla!! Inte ens hälften är nämnda vid namn i detta inlägg, men ni vet vilka ni är!


Puss och tack finaste
^^-Ängla ♥ Vänner-^^
13 September

Hu! År och dar sedan jag bloggade känns det som. Skäms på mig!

Tänkte försöka ta upp igen. När hösten nu är på ingång…

 

Har 3 saker på listan ”liggande” som blir först ut:

 

1, Kristianstaddagarna 2011

2, Sareks Relese på Södra Teatern

3, Modell för en dag 2011

 

Med början Imorgon! Så håll ut, bloggen ska få liv igen!

 

VI Höres!


8 September

http://www.kristianstadsbladet.se/webbtv/article1540869/Innebandy-i-rullstol.html

Som ni säkert redan vet så spelar Mina skånska vänner innebandy.
Kristianstadbladet besökte dom under en träning, hur det såg ut kan du se om du klickar på länken ovan :)

Jag vill även be er att klicka er in på denna länk

http://www.sportkronan.se/ovriga/515-sportrullstolarinnebandy

Gå in på länken och klicka på"tipsa juryn" och hjälp mina vänner få bidrag till tävlingsstolar. (Går att tipsa en gång per dag) Tack på förhand! Och sprid GÄRNA vidare! ♥


På bild: Lagets coach (Och min goda vän) Johan Wahlberg


RSS 2.0